Welkom hooggeëerd publiek

De 23ste editie van het Wintercircus Apeldoorn dragen wij op aan Hans de Jong en Jan Hoornweg, grondleggers van het Wintercircus Apeldoorn.

Hans en Jan Wintercircus

“Hooggeëerd Publiek!”. Met deze woorden opende Hans de Jong jaren achtereen de voorstellingen van zijn Wintercircus Apeldoorn om er direct aan toe te voegen: “Ja, zo noemen wij dat in het circus, u bent voor ons het Hooggeëerd Publiek!”

Drieëntwintig jaar geleden startte Hans de Jong het Wintercircus Apeldoorn. In het prille begin werden de tenten van Circus Alladin opgebouwd aan de oevers van Het Apeldoorns Kanaal op de fundamenten van een voormalig fabrieksgebouw. Korte tijd koos het Wintercircus domicilie aan het Rietveld, nauwelijks 300 meter hier vandaan. Gedurende meer dan vijftien jaar ontving het Vision Park vele tienduizenden bezoekers van het Wintercircus Apeldoorn. Inmiddels vond ook een directiewisseling plaats, Hans de Jong en Jan Hoornweg deden een stapje terug om directie en productie in de bekwame handen  te stellen van Richard van Est.

In 2015 zochten en vonden wij een nieuwe en eigentijdse locatie op de parkeeraccommodatie van het Winkel Centrum ‘De  Voorwaarts’, goed bereikbaar op een bijzondere zichtlocatie te midden van een bruisend winkelhart en voorzien van een keur aan horeca. Niet langer gelegen aan de rafelranden van de stad, maar midden in het stedelijk gebied van Apeldoorn.

Om geheel in de trant van de grondleggers van het Wintercircus Apeldoorn af te sluiten: “Geniet u nu van de magische momenten, die ook de drieëntwintigste editie van het Wintercircus Apeldoorn u biedt!”

Namens de directie van het Wintercircus Apeldoorn wens ik u een gezond en gelukkig 2017!

Uw gastheer,

De directeur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *